WE LOVE IT, WE DO IT

ITSOFT NETWORKING

Brzo, sigurno i učinkovito umrežavanje

  • Enterprise backup, dizajniran da bude siguran, dostupan i fleksibilan
  • Naši podatkovni centri Vaše podatke drže na sigurnom
  • Dnevni backup i 24/7 pristup itSoft podršci
  • itSoft SLA nadilazi čak i vaša očekivanja

ITSOFT NETWORKING

Itsoft network – brzo, sigurno i učinkovito umrežavanje

Na svaki korisnički zahtjev, individualnim pristupom kreiramo jedinstveno mrežno rješenje kako bi korisniku osigurali brz, efikasan i siguran način komunikacije.

U obavljanju svojih poslovnih obaveza naši korisnici imaju samo jedan zahtjev, a to je brz i efikasan sustav te siguran pristup informacijama. Moderno poslovanje se temelji na kvalitetnom informacijskom sustavu. Osnovna funkcija jednog modernog informacijskog sustava je brza i sigurna razmjena informacija a osnova takvog sustava je kvalitetna mrežna infrastruktura. Itsoft svojim mrežnim rješenjima uspješno odgovara na svaki postavljeni zahtjev bez obzira da li se radi o pristupu lokalnoj mreži (LAN), bežičnom pristupu (WLAN) ili pristupu sa udaljenih lokacija.

Mi u ItSoftu Vam možemo pomoći u svakoj fazi izgradnje napredne mrežne platforme koja je temelj uspješne digitalizacije poduzeća. Naš tim certificiranih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom na najkompleksnijim mrežnim projektima u regiji su garancija uspjeha u savjetovanju, implementaciji, izgradnji i održavanju mrežnih sustava!

Bilo da je riječ o podatkovnim centrima, žičanim i bežičnim pristupnim mrežama ili WAN mrežama ItSoft Vam je uvijek na raspolaganju.

Zanima vas što itSOft
može učiniti za Vas?