WE LOVE IT, WE DO IT

ItSoft TELCO

Povežite se uz ItSoft

  • Prodaja i najam dark fibera (DF)
  • Transmisijski 10G kapaciteti unutar RH, europskih i svjetskih središta
  • ItSoft podrška 24/7
  • SLA garantira 99,95% dostupnost

OPTIČKI LINKOVI

ItSoft vam nudi asortiman optičkih linkova za prijenos podataka

Izgradili smo i uspostavili dvije glavne neovisne fizičke svjetlovodne trase između Grada Zagreba i lokacije podatkovnog centra DATACROSS® u Jastrebarskom.

Također su izgrađene i trase koje redundantno povezuju sve važnije tzv. PoP lokacije u Zagrebu (PoP CIX, DC Almeria, PoP PC VMD, PoP Varšavska 3, PoP Selska i dr.) i okolici, kao i Velikoj Gorici.

Osim toga, na vlastitoj infrastrukturi su uspostavljeni 10G linkovi do PoP lokacija u Ljubljani, SLO (DC TelSlo), Beču, AU (Interxion), Budimpešti, HU (Dataplex) i Beogradu, SRB (DC Telenor), a u pripremi su i lokacije u Frankfurtu, DE i Sarajevu, BiH

Telekomunikacijske usluge koje nudimo su prodaja i najam dark fibera (DF) unutar Hrvatske između bilo koje dvije točke koje Setcor samostalno ili s partnerima može doseći, kao i transmisijskih kapaciteta na svakoj ruti (160 x 10G), Fiber Channel (2, 4, 8, 10G), Ethernet do 10G, kao i niže brzine na L2 ili L3.

PRISTUP INTERNETU

Dedicirani, brzi pristup internetu za vašu tvrtku

Usluga pristupa internetu omogućava neprekidni pristup internetu putem optičkog priključka.

ItSoft ima vlastite višestruko redundantne kapacitete čime je osigurana visoka raspoloživost usluge.
Nudimo brzine pristupa od 10 Mbps do 10 Gbps.

U cijenu usluge uključena je jedna javna IP adresa.
Dodatne opcije kod korištenja ItSoft Internet usluge su dodatne IP adrese prema vašim potrebama.

Kada se nalazite unutar jednog od naših „carrrier neutral“ podatkovnih centara, imate mogućnost pristupa različitim brzim, sigurnim i visoko dostupnim mrežnim servisima kako bi proširili svoju IT infrastrukturu.

Naša potpuno upravljana i nadzirana dedicirana mogućnost spajanja na Internet nudi višestruke Tier 1 upstream ISP providere. Ovo nam omogućuje da Vam ponudimo bandwidth baziran na Vašim potrebama i garancijama sa skalabilnosti i redundancijom.

ITSOFT MPLS

Povezivanje više lokacija u VPN

ItSoft MPLS usluga je utemeljena na Ethernet tehnologiji i omogućuje povezivanje dvije i više lokacija Vaše tvrtke point-to-point topologijom u L2 VPN.

Rješenje je moderna zamjena za tradicionalne iznajmljene vodove jer koristi Ethernet tehnologije za pristup mreži i omogućava brzine prijenosa podataka od 1 Mbps do 10 Gbps.

Dodatna opcija kod korištenja ItSoft MPLS usluge je QinQ koji omogućava prijenos više VLANova između lokacija Vaše tvrtke.

Zanima vas što itSoft
može učiniti za Vas?